More

    TAG

    Зошто секогаш кога врне подвозникот на Человшка цеста во Љубљана се поплавува?

    Зошто секогаш кога врне подвозникот на Человшка цеста во Љубљана се поплавува?

    Минатата недела поради обилните врнежи вода поплави неколку гаражи и подвозници во Љубљана, како и подвозникот на Человшка цеста, кој го поврзува центарот на...

    Latest news