More

    TAG

    Зошто презадолжената Општина Тетово ангажирала толку многу луѓе

    Зошто презадолжената Општина Тетово ангажирала толку многу луѓе?

    За тоа како функционираат општините под власта на ДУИ и СДСМ показател е последниот случај со општина Тетово. Општина Тетово во 2021 година под...

    Latest news