More

    TAG

    Зошто Хелена му рекла „не“ на Ибрахимовиќ?

    Зошто Хелена му рекла „не“ на Ибрахимовиќ?

    Златан Ибрахимовиќ откри зошто не е во брак со Хелена Сегер (53) и зошто никогаш нема да се ожени со неа. Едноставно, тој побара...

    Latest news