More

    TAG

    zolgensm

    Novartis генската терапија zolgensm доведе до два смртни случаи

    Фармацевтската компанија Новартис објави две смртни случаи на пациенти поради акутна хепатална инсуфициенција по третман со золгенсм, генска терапија која се користи за лекување...

    Latest news