More

    TAG

    Земјотрес со јачина од трет степен утрово во 6.32 часот е почувствуван во Охрид и Кичево

    Земјотрес со јачина од трет степен утрово во 6.32 часот е почувствуван во Охрид и Кичево

    Земјотрес со јачина од трет степен утрово во 6.32 часот е почувствуван во Охрид и Кичево, соопшти  Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје. Епицентарот...

    Latest news