More

    TAG

    Зеленски: Имаме неочекувана предност пред Русија

    Зеленски: Имаме неочекувана предност пред Русија

    Украинскиот претседател Володимир Зеленски во неодамнешното интервју за германската телевизија АРД изјави дека Украина има „неочекувана нумеричка предност во однос на руската армија“. Украинскиот претседател...

    Latest news