More

    TAG

    Здравјето на папата Франциско се подобри: Успеа да одржи неделна аудиенција

    Здравствената состојба на папата Франциско е подобра: Успеа да одржи неделна аудиенција

    Папата Франциско денеска за време на неговата неделна аудиенција рече дека се чувствува „многу подобро“ откако боледува од пневмонија, додавајќи дека сè уште му...

    Latest news