More

    TAG

    Започна замената на дел од регионалниот цевководот кај пумпната станица

    Започна замената на дел од регионалниот цевководот кај пумпната станица ,,Св Еразмо”

    Започна замена на дел од регионалниот цевковод  кој излегува од пумпната станица ,,Св. Еразмо”, со која се предвидува демонтажа на постоечка метална водоводна цевка...

    Latest news