More

    TAG

    Започна судењето на родителите на Коста К.

    Започна судењето на родителите на Коста К.

    Во Вишиот суд во Белград денеска почнува судењето на сопружниците Владимир и Миљана Кецмановиќ, родители на малолетникот кој на 3 мај минатата година изврши...

    Latest news