More

    TAG

    Запленета „подморница за дрога“ во Колумбија: Содржела повеќе од 750 килограми кокаин

    Запленета „подморница за дрога“ во Колумбија: Содржела повеќе од 750 килограми кокаин

    Колумбиската морнарица запленила подморница натоварена со 795 килограми кокаин вчера во Тихиот Океан, што е прво пресретнување на „подморница за дрога“ оваа година, соопштија...

    Latest news