More

    TAG

    WhatsApp воведува промени во работењето

    WhatsApp воведува промени во работењето, многу корисници ќе бидат задоволни

    Поради новата директива на ЕУ, од 11 април WhatsApp дозволува и „надворешни пораки“. Ова значи дека корисниците можат да примаат пораки од своите пријатели...

    Latest news