More

    TAG

    VW ја објави цената и кога можеме да го очекуваме нивниот најевтин електричен автомобил досега

    VW ја објави цената и кога можеме да го очекуваме нивниот најевтин електричен автомобил досега

    Цената на електричните автомобили за многумина е сè уште превисока, а чекаат и подостапни модели. Фолксваген на почетокот на годината ги објави плановите за својот...

    Latest news