More

    TAG

    Вучиќ и Орбан бираа и меѓу море и планина

    Вучиќ и Орбан бираа и меѓу море и планина

    Претседателите на Србија и на Унгарија, Александар Вучиќ и Виктор Орбан по официјалнит дел на вчерашната средба на која заклучија дека односите меѓу двете...

    Latest news