More

    TAG

    Во Велика Британија се откриени два случаи на Ласа треска

    Во Велика Британија се откриени два случаи на Ласа треска

    Во Велика Британија се откриени два случаи на Ласа треска, кај патници кои биле во Западна Африка, а здравствените служби веднаш го стиснале алармот...

    Latest news