More

    TAG

    Во фокусот на ЦИВИЛ: Нелегалното оружје и организираниот криминал (онлајн настан)

    Во фокусот на ЦИВИЛ: Нелегалното оружје и организираниот криминал (онлајн настан) 

    ЦИВИЛ организира онлајн настан на тема „Нелегалното оружје и организираниот криминал: Сè е поврзано“ утре, среда, 16 февруари, со почеток во 13 часот. Со ова, продолжува серијата...

    Latest news