More

    TAG

    Во Белгија вакцина за ковид-19 ќе може да се прими во аптека

    Во Белгија вакцина за ковид-19 ќе може да се прими во аптека

    Парламентот даде согласност за нов закон кој предвидува опција за вакцинација во аптеките во Белгија, лекарите се противат на оваа одлука, јави дописничката на...

    Latest news