More

    TAG

    Во Алабама е употребена нова метода за егзекуција на осуденик

    Во Алабама е употребена нова метода за егзекуција на осуденик

    Во американската сојузна држава Алабама, осуденик за првпат беше погубен со употреба на азотен гас, кој државата во САД го нарече „најбезболен и најхуман...

    Latest news