More

    TAG

    Влијаел ли на работата на Комисијата за спречување дискриминација

    Влијаел ли на работата на Комисијата за спречување дискриминација?

    Комисијата за спречување и заштита од дискриминација (КСЗД) присуството на генералниот конзул на Бугарија, Димитар Иванов за време на извршувањето на најавениот увид во...

    Latest news