More

    TAG

    Владата одржа вонредна седница поради жештините

    Владата одржа вонредна седница поради жештините

    Гевгелија, Богданци, Валандово и Дојран утре и задутре ќе бидат зафатена од високи температури од портокалова фаза, поради што Владата на барање на Министерството...

    Latest news