More

    TAG

    Владата нема да им помага со пари за плаќање сметки

    Владата нема да им помага со пари за плаќање сметки

    Градот Скопје и општините мора да ја ревидираат својата улога во енергетската криза. Владата ќе ги разгледа барањата, но во економска и енергетска криза,...

    Latest news