More

    TAG

    Вкупно 3.555 ваучери во износ од 18.000 денари за одмор на работници со ниски примања ќе подели Министерството за економија годинава

    Вкупно 3.555 ваучери во износ од 18.000 денари за одмор на работници со ниски примања ќе подели Министерството за економија годинава

    Вкупно 3.555 ваучери во износ од 18.000 денари за одмор на работници со ниски примања ќе подели Министерството за економија годинава. Во понеделник ќе...

    Latest news