More

    TAG

    веропа

    ЕУ се бори со најголемата суша во последните 500 години, објавена е листата на најранливи земји

    Експертите имаат лоша вест: недостигот на вода не влијае само на земјоделството, туку и на други области како што е енергетскиот сектор. И овогодинешната...

    Latest news