More

    TAG

    Венецуела ги суспендираше новите испораки на сурова нафта за ЕУ

    Венецуела ги суспендираше новите испораки на сурова нафта за ЕУ

    Венецуела ги суспендираше новите испораки на сурова нафта за ЕУ, а за да продолжи со испораките побара да ѝ бидати испорачани готово гориво и...

    Latest news