More

    TAG

    Вашингтон ги предупреди американските граѓани

    Вашингтон ги предупреди американските граѓани

    Амбасадата на САД во Русија ги предупреди американските граѓани да избегнуваат собири во Москва поради извештаите дека екстремистите имаат непосредни планови за напад. Амбасадата на...

    Latest news