More

    TAG

    утрово било транспортирано со хеликоптер од градската болница „8 Септември“ на операција во Истанбул

    Осумгодишно неподвижно девојче од Охрид со тешка сколиоза, утрово било транспортирано со хеликоптер од градската болница „8 Септември“ на операција во Истанбул, Турција

    Осумгодишно неподвижно девојче од Охрид со тешка сколиоза, утрово било транспортирано со хеликоптер од градската болница „8 Септември“ на операција во Истанбул, Турција, потврди...

    Latest news