More

    TAG

    Уште еден моден гигант поднесе барање за стечај

    Уште еден моден гигант поднесе барање за стечај

    Не се намалува бројот на стечајци во малопродажбата. Модниот синџир Scotch & Soda, со седиште во Амстердам, мора да поднесе барање за стечај. Стечајот е...

    Latest news