More

    TAG

    УНРВА: Забрана за испорака на храна на северот од Појасот Газа

    УНРВА: Забрана за испорака на храна на северот од Појасот Газа

    Агенцијата на ОН за палестински бегалци (УНРВА) објави дека Израел официјално ја забранил испораката на помош во храна во северниот дел на Појасот Газа. „И...

    Latest news