More

    TAG

    Украинците запукаа по 18 дена молк

    Украинците запукаа по 18 дена молк

    Припадник на Народната милиција на Луганската Народна Република само што беше убиен кога украинските сили отворија оган на територијата на Народна Република Луганск. – Во...

    Latest news