More

    TAG

    Украинците со дрон успеале да фрлат бомба и да ја опожарат

    Украинците со дрон успеале да фрлат бомба и да ја опожарат

    Со дрон беше нападната и опожарена една од најголемите руски рафинерии за нафта на пет километри од украинската граница, објавија руските власти. Според анонимен...

    Latest news