More

    TAG

    Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција

    Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција, а не со Русија

    Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција, а не со Русија, најави Михаел...

    Latest news