More

    TAG

    Указот за Законот за организација на државната управа треба да обезбеди функционалност

    Указот за Законот за организација на државната управа треба да обезбеди функционалност

    Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова го потпиша указот за Законот за измени на Законот за организација и работа на органите на државната управа. Во објава на Фејсбук,...

    Latest news