More

    TAG

    Турските научници тврдат дека имаат доказ за постоењето на Г-точката

    Турските научници тврдат дека имаат доказ за постоењето на Г-точката

    Турските научници тврдат дека имаат доказ за постоењето на Г-точката Истражувањето го спровеле во 2021 година, а во него учествувале 89 жени. Дали Г-точката навистина постои...

    Latest news