More

    TAG

    Цената на нафтата повторно расте

    Цената на нафтата повторно расте

    Цената на нафтата повторно пораснаа откако се процени дека зголемувањето на производството на ОПЕК нема да биде доволно да ги покрие потребите во светот,...

    Latest news