More

    TAG

    Целосна блокада на институциите или блокирање на главните улици

    Целосна блокада на институциите или блокирање на главните улици, за да се слушне гласот на работниците во администрацијата

    Целосна блокада на институциите или блокирање на главните улици, за да се слушне гласот на работниците во администрацијата кои се соочени со нерешени повеќегодишни проблеми и...

    Latest news