More

    TAG

    трет по големина во земјата

    Кина инсталира нов оптички телескоп, трет по големина во земјата

    Кина ќе инсталира нов оптички телескоп на Памир, кој ќе биде трет по големина во земјата, објави Астрономската опсерваторија Ксинџијанг при Кинеската академија на...

    Latest news