More

    TAG

    Тошковски: Шверцуваните мобилни телефони ќе се развијат во интересен случај

    Тошковски: Шверцуваните мобилни телефони ќе се развијат во интересен случај

    Шверцуваните мобилни телефони ќе се развијат во интересен случај, смета Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски кој сподели дел од своите сознанија. – Факт е...

    Latest news