More

    TAG

    Тојота објави дека ја одложува испораката на 10 модели на возила поради несоодветна сертификација на нивните дизел мотори

    Тојота објави дека ја одложува испораката на 10 модели на возила поради несоодветна сертификација на нивните дизел мотори

    Јапонскиот автомобилски гигант Тојота објави дека ја одложува испораката на 10 модели на возила поради несоодветна сертификација на нивните дизел мотори. Меѓу тие од кои...

    Latest news