More

    TAG

    Тибетски мастиф

    Тибетски мастиф, добродушен џин – затоа е најскапата раса на куче во светот

    Ако пребарувате на Google за „најскапата раса на кучиња во светот“ ќе наидете на цела серија написи кои укажуваат на тибетскиот мастиф, добродушен џин...

    Latest news