More

    TAG

    The Galactica Super Nova

    RTCG: Јахтата Galactica Super Nova, на рускиот милијардер исчезна од радарот по заминувањето од Црна Гора

    Јахтата на рускиот милијардер Вагит Алекперов, The Galactica Super Nova, исчезнала од радарот, покажуваат податоците на веб-страницата Marine Traffic. Бродот на сопственикот на рускиот...

    Latest news