More

    TAG

    Таткото на убиената Данка раскажа низ каков пекол минуваат со сопругата

    Таткото на убиената Данка раскажа низ каков пекол минуваат со сопругата

    „Смртната казна за нив не е доволна, треба да бидат затворени до крајот на животот. Тие се чудовишта, тоа што го доживуваме цело време...

    Latest news