More

    TAG

    Судот во Санкт Петербург денеска ја осуди Дарија Трепова на 27 години затвор

    Судот во Санкт Петербург денеска ја осуди Дарија Трепова на 27 години затвор

    Судот во Санкт Петербург денеска ја осуди Дарија Трепова на 27 години затвор, обвинета за терористичкиот напад во кафуле во Санкт Петербург, во кој...

    Latest news