More

    TAG

    Студијата покажа дека дури и само телефонската поддршка може да ја намали осаменоста и депресијата кај постарите лица

    Студијата покажа дека дури и само телефонската поддршка може да ја намали осаменоста и депресијата кај постарите лица

    Нудењето психолошка поддршка на постарите луѓе преку телефон може да помогне во намалувањето на депресијата и осаменоста, сугерира новата студија. Британските научници објавија дека луѓето...

    Latest news