More

    TAG

    Студија: Брусницата може да ја подобри меморијата и да го забави развојот на деменција

    Студија: Брусницата може да ја подобри меморијата и да го забави развојот на деменција

    Конзумирањето шолја брусница секој ден може да го подобри помнењето, да го забави развојот на деменција и да го намали нивото на „лошиот“ холестерол,...

    Latest news