More

    TAG

    струката ги предупредува родителите да не чекаат

    Границата за ин витро оплодување е поместена, струката ги предупредува родителите да не чекаат

    Претседателката на здружението „Шанса за родителство“, Сандра Јовановиќ рече дека поместувањето на старосната граница за ин витро оплодување од 43 на 45 години не...

    Latest news