More

    TAG

    Стоп за проституцијата во преговорите со источниот сосед

    Стоп за проституцијата во преговорите со источниот сосед

    Бугарскиот европратеник Андреј Ковачев вчера ја брануваше домашната јавност, откако даде изјава дека ние во Македонија не би смееле да го празнуваме Денот на...

    Latest news