More

    TAG

    стадионот ќе го изнајмува за свадби

    Барселона во криза, стадионот ќе го изнајмува за свадби

    Барселона се наоѓа во сериозна финансиска криза, па бара начин како да го врати долгот кој е над милијарда евра. Една од можностите е да...

    Latest news