More

    TAG

    Среде војната во Украина: Метро станиците се претворија во основни училишта

    Среде војната во Украина: Метро станиците се претворија во основни училишта

    Среде војната во Украина, учениците во Харков го продолжуваат своето образование во импровизирани училници во метро станиците. Харков сè уште е честа цел на руски...

    Latest news