More

    TAG

    Средба Бесими – Фрагогијанис

    Средба Бесими – Фрагогијанис: Со заеднички чекори ќе ја зајакнуваме економската соработка меѓу двете земји

    РС Македонија и Грција со заеднички чекори ќе работат на унапредување на економската соработка и трговската размена, како и заштита на инвестициите. Ова е...

    Latest news