More

    TAG

    Србинка помогнала да се дознае вистината

    Полицајците не ја сфаќале сериозно, Србинка помогнала да се дознае вистината

    Српската новинарка Вера Марјановиќ ѝ помогнала на австриската полиција да идентификува една од Романките од снимката од Виена со што се потврди дека двете...

    Latest news