More

    TAG

    Спасовски: Девојчето е изнесено од влезот со врзани раце и нозе во вреќа за спиење и го ставиле во гепек

    Спасовски: Девојчето е изнесено од влезот со врзани раце и нозе во вреќа за спиење и го ставиле во гепек

    Колата на убиениот велешанец Панче Жежовски се движела во Скопје на 27 ноември, претходно не се движела во Скопје, рече министерот за внатрешни работи...

    Latest news